Inspirasjon for din walk-in dusj – walk-in stil på badet

walk-in shower bad design ideer moderne interiørdesign ideer

"Walk-in" -stilen overvinner badet - inspirasjon til din dusjkabinett

 

80-tallet forblir i designhistorie som epok av upraktiske løsninger. På den tiden var badene utstyrt med overdimensjonerte badekar. I dag velger vi vanligvis mye mer praktiske ting.

Disse inkluderer for eksempel de vertikale spa-systemene. Disse er preget av regnbyger, hånddusjer, flere stråler med ulike funksjoner. Dette er bare en liten del av de mange forskjellige statister.

Forbrukerne blir stadig mer kritiske hver dag. De vil forstå nøyaktig hva de investerer i. De vil også sørge for at det er verdt det.

Den moderne dusjen er på bakkenivå!

walk-in shower bad design ideer minimalistisk
Ingen dører

I tankene til mange mennesker har den moderne walk-in dusjen ingen dør i det hele tatt. Dette er den såkalte walk-in-stilen. Han blir bare gjenstand for våre spesielle design.

Walk-in dusj uten dører

bad design ideer gå i dusjen svart

Annet vanlig navn, som også ble spredt først på engelsk, er "våtrom". I oversettelse betyr dette noe som "vått rom". Her er fliser som et middel til dekorasjon særlig sterk fordel. Det praktiske aspektet inkluderer et sofistikert, spa-lignende system.

Moderne interiørdesign ideer på badet

bad utstyr bademøbler møblert walk-in shower bad design ideerDen moderne walk-in dusjen er derfor vanligvis dør og dampfri. Denne varianten er mer og mer foretrukket. Hun får en på hennes side av den universelle karakteren hun har.

Dusjbrettet tar opp lite plass og passer i det lille badet

bad design ideer lite bad minimalistisk innredning

Vanntemperatur og anlegg

La oss nå se på en detaljert ide om hvilke tillegg som en dusjkabinett bør inkludere. Den enkle og mest automatiserte temperaturkontrollen er en viktig faktor.

Moderne teknologier for bedre komfort på badet

walk-in shower bad design ideer moderne

Noen systemer går så langt som å kombinere vannstrømmen med de andre fasilitetene. Så det ville ikke alltid komme til den ubehagelige situasjonen at du må tåle det for lave trykket under dusjen mens oppvaskmaskinen kjører.

Bærekraftig design laget av tre

bad design ideer gå i dusjen dusj vegger glass gulvnivå

Utviklingen i automatisering og forhåndsinnstillinger har gjort en virkelig fascinerende fremgang. Noen produsenter tilbyr løsninger der følgende skjer: De slår av vannet på badet fra kjøkkenet og det har allerede nådd ønsket temperatur så snart de har kommet inn i dusjen.

Kontrollen av vanntemperaturen er bare en av de innovative tilleggene

walk-in shower bad design ideer bademøbler

Innovasjoner i regndusjene

Regndusjene som er typiske for walk-in dusjer har også blitt brakt til et meget høyt nivå av innovative bedrifter. Noen modeller har et rektangulært panel. Vannet strømmer mot veggen og derfra er det spredt i dusjen. Spesielle luftmoduser blander vann og luft for å skape store, regnlignende dråper.

Regndusj med rektangulært panel

bad design ideer gå i dusjen dusj glass

Lys og musikk

Chromotherapy er den neste store innovasjonen som vi ønsker å presentere som et alternativ for din dusjkabinett. Spesialpaneler av dette materialet integrerer omgivende lys i form av mønstre. Det bringer velvære dermed på et flott, høyere nivå.

Noen modeller tillater brukere å velge mellom forskjellige nyanser. I tillegg til naturlig kromskygging har du andre muligheter å velge mellom.

Det er viktig at alle disse varianter gir flotte, avslappende lyder.

Pebbles som dekorative gulv på badet

walk-in shower bad design ideer gulvsteinstein

vann Conservation

Dusj er da bare moderne og akseptabelt hvis det er vannbesparende. Dette er grunnleggende for den moderne utformingen av denne typen.

Disse systemene, som sparer mer enn 20 prosent vann sammenlignet med mellomtoner, er virkelig nyskapende i denne forbindelse.

Planlegger du en walk-in dusj i gang i stil? Det lønner seg bare hvis du ikke går på kompromiss med kvalitet. Om nødvendig, fortsett med realiseringen trinnvis!

Å leve bærekraftig betyr å spare vann

Ground level walk-in shower moderne dusjkabinett glassdører

Stilig baddesign i grå og hvit

walk-in shower bad design ideer ebeneridige dusj

Gulvnivå dusj, skilt bare av en subtil glassvegg

walk-in shower bad design ideer moderne vegg fliser bad

Dusj helt laget av glass og denne gangen med dør

Frittstående badekar tregulv i bad walk-in dusj glassdører

I en dobbel

moderne interiørdesign bad bad dusjkabinett

Utstyrt med moderne badmontering

Moderne interiørdesign bad med dusjkabinett

Rustikk baderomsdesign, men også i "walk-in" -stilen

bad design-ideer-rustikk-walk-in-dusj-runner

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 7 = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: