Farge lær sofa – friske og gjenopplive gamle lær møbler

Stue sofa sofa skinnsofa farge skinn omsorg farge oppdatere

Hvordan kan du fargestille og oppdatere din gamle skinnsofa?

Ekte lærmøbler ser flott ut og er ganske behagelig. Som varer av høyeste kvalitet har du også prisen. Når du har kjøpt den elegante stuen skinnsofa og plassert i midten av rommet, antas det at det alltid vil se like vakkert ut og som nytt.

Vel ...

Lær er et naturlig materiale, som er høyt verdsatt for sine gode egenskaper og brukes i mange områder. Læremøbler har virkelig lang levetid, men etter hvert mister du glansen. For å sikre at de ikke slites ut relativt raskt, er det nødvendig med riktig forsiktighet. Men hvis din skinnsofa allerede har overlevd noen tiår, vil det definitivt trenge en fargeoppfriskning.

Stue sofa laget av ekte skinn

Leather Sofa Coloring Stue Møbler Lærpleie Fargeoppdatering
Lærvarer av god kvalitet er definitivt verdt prisen, og med vanlig skinnpleie vil de tjene deg trofast i svært lang tid. Men hvis tiden er kommet, hvor dine favorittskinnmøbler har blitt brukt på noen steder, betyr det ikke at det skal tilhøre det store avfallet. Kom du med ideen om at du har din Farge skinnsofa kunne, og til og med? Her er noen tips.

 Elegant skinnsofa i brun i moderne omgivelser

Stue gammel skinnsofa fargerik skinnsofa oppdatert i farge

Hva trenger du for fargeforfriskning av lærmøbler? (* vi mener bare møbler laget av glatt skinn)

 - En toning og pleie for glatt skinn (skinnrenser og skinnfarge i riktig farge, inkludert svamp for applikasjon, etc.)

- Forberedelse (rengjøring og avfetting)

- La malingen tørke og gjenta om nødvendig

 Gamle polstrede lærmøbler kan se ut som ny med litt farge

Skinnsofa lærpleie oppdatert i fargeFørst bør du forberede møbler for farging. Hvis mulig, demonter alle møbler. Det kreves grundig rengjøring og avfetting for at malingen skal trekke seg tilbake. Hvis det er flekker, rengjør dem med vaskemiddelet og tørk av smusset med sirkulære bevegelser. Etter rengjøring kan du ytterligere forberede læret ved å slipe overflaten med fint sandpapir for å gjøre opp for små sprekker og sprekker. Deretter er skinnoverflaten klar for fargen.

Farge skinnsofa - så fungerer det

skinnsofa fargestoff skinnsofa lærpleie farge oppfriskning

Skinnfarge skal være i samme nyanse som møbler. Påfør malingen med svampen på den slitte overflaten i en sirkelbevegelse. La malingen tørke i minst en time og deretter påfør et annet lag. Når du er fornøyd med resultatet, fikser du fargene med en spesiell skinnfett / olje og la læret hvile i 24 timer. Til slutt kan du polere det med en myk klut.

Hvordan kan skinnsofa ser ut som ny igjen?

skinnsofa fargestoff skinnpleie stue sofa

For mer informasjon, ta kontakt med skinnhandlere (eller kanskje til og med skomaker) og få de nødvendige pleieprodukter og skinnfarge.

Oppdatere og gjenopplive skinnsofaen

skinnsofa farging skinnpleie farge uthvilt

 Med en gammel skinnsofa kan du bruke flotte retro-aksenter

Stue sofa skinnsofa farging skinnpleie

Forlenge livet til dine favoritt lærmøbler   

lærmøbler skinnpleiefargeoppfrisk lærstol

Fargeforfriskning av gamle skinnmøbler