Травертин плочице у купатилу: опције дизајна са плочицама од природног камена

Освјежавајуће идеје за купатило са травертин плочицама

 

Да ли сте љубитељ минималистичког дизајна купатила? Ако је тако, ми имамо неке предивне идеје за вас. Сви они укључују плочице травертина - непоновљиво оригинално и врло модерно решење. Травертин плочице су диван начин прилагођавања купатила. Ово ће вам такође дати потпуно нови карактер.

Савремени дизајн купатила у рустикалном стилу

Купатилске плочице травертин плочице купатило дизајн купатилске плочице

Плочице за купатила од природног камена

Пластичне плочице за купатило травертин плочице за зидове
Могу се користити као зидне или подне плочице

Пластичне плочице за купатило травертинске плочице за подне плочице

Огледало као централни комад

Оно што одлично функционише у купатилима са травертин плочама је увођење огледала као централног дела. Ефекат је значајно побољшан ако постоји довољно природног светла. Такође, у таквом контексту, лепи лустер такође изгледа лепо. Иако једва користите бијелу, осећате се као да се пливате у ваздуху.

Намештај за купатила у модерном стилу

Купатило плочице травертин плочице купатило дизајн судопера стол дрветаНамештај за купатила у тамном дрвету

Друга комбинација коју желимо да вам представимо је од лаких плочица и тамног дрвета. Оба материјала показују своју најлепшу страну када се користе заједно. За још сјајни ефекат, размислите о кориштењу мраморних површина

Леп контраст боја 

рустикална купаоница плочица травертин плочица каду

Травертин плочице у дизајнерским концептима

Многи дизајнирани апартмани су опремљени травертинским плочицама. Они су основа за заиста луксузни ентеријер. Чак и код скупих апартмана и поткровља, понекад морате нешто учинити како би простор изгледао шири и светлији. Неутралне и велике травертинске плочице су овде да би се добро допринеле. Они су такође предивна основа за беспрекорни минималистички изглед. Ово посебно је пожељно у апартманима с прекрасним погледом. Изгледају луксузно и истовремено омогућавају природно лијепом окружењу да испуни атмосферу унутра.

Травертин плочице су основа за стварно луксузан ентеријер

Купатилска плочица Травертин плочица Купатилска плочица Идеје купатила

Травертин плочице сиве боје у традиционално опремљеним становима 

У горе наведеним примерима нагласили смо модеран карактер сивих травертинских плочица. Али не би требало да добију погрешан утисак, не би се добро уклапали у конвенционалне стилове. Напротив, ако вам се свиђа класични ентеријер, али желите очаравајући савремени додир, онда би требало да украсите под сивим травертин плочицама.

Монохром и минималистички

Купатилски намештај купатило плочице сива травертин плочица модерно купатило

Травертин плочице у концептима винтаге и ретро дизајна

Травертин плочице су савршено одговара ретро и винтаге дизајнерским концептима. Зато га можете користити за украшавање историјских и других старих кућа тако да изгледају модерније и задржавају свој традиционални и врло вриједан карактер.

Стил куће се налази у моди

Купатилске плочице травертин плочице купатило дизајн умиваоник

Еклектички ентеријери

Вероватно долазе из наших досадашњих модела узорка логичког закључка да се травертинске плочице савршено уклапају са еклектичким ентеријерима. То је заиста случај, а нарочито у реновирању, можете врло лако приступити овом рјешењу.

Направите добар угао у свом купатилу

рустично купатило намештај купатило плочице травертин плочице уграђени кад

У суштини, плочице травертина чине ваш ентеријер гламурознијим, елегантним и луксузним. Као што видите, ради независно од концепта намјештаја. Надамо се да ћемо Вам помоћи да одлучите да ли и на који начин желите укључити плочице травертина у дизајн ентеријера. ,

Цандлелигхт за више романтике

Купатилске плочице травертин плочице зидне плочице

Мањи и већи травертин плочице стоје у контрасту

Купатилске плочице травертин плочице мозаик купатилске плочице

Природни материјали као што су дрво и травертин савршено се уклапају

Плочице за купатила плочице за плочице травертине подне плочице зидне плочице

Травертин плочице за купатило

Плочице за купатило травертин плочице подне плочице зидне плочицеКупатило плочица травертин купатило плочица дрвени купатилски намештајмодерно купатило декор купатило плочице травертин плочице модеран купатилски намештај купатило намјештај дрво купатило плочице травертин плочице модерна купаоница туш кадица када купатило плочице травертин плочицеКупатилски намештај купатило плочице травертин плочице модерно купатило Услови купатила Туш Стаклене стијене Купатилске плочице Травертин плочице Купатило плочица травертин плитка када-туш Купатилске плочице травертин плочице купатилске плочице дизајн купатилаПлочице за купатило травертин плочице подне плочице зидне плочице Купатилске плочице травертин плочице уграђене у каду рустикална купаоница намјештај Купатилске плочице травертин плочице простране каду Купатилски плочице Травертин плочице Самостојеће плочице за купатила са кадама Купатилске плочице травертин плочице простране каду браон боје Плочице за купатило травертин плочице самостојеће подне плочице рустикалне Плочице за купатило травертин плочице подне плочице зидне плочицемодерно купатило декорација туш купатило плочице травертин плочице рустикална купаоница декор купатило плочице травертин плочице рустикална купатила декор купатило плочице травертин дрво огледало рустикално купатило намештај купатило плочице травертин дрвени туш Травертин плочице самостојеће плочице за купатила са кадама