Стилски трендови свадбених декора инспирисани љето

Нова сезона вјенчања је већ почела. Ускоро љето званично почиње. Због тога се вјенчање на отвореном све више и више јавља. Погледаш унаоколо за новонастале идеје прошлог лета. Који су трендови венчања били веома популарни, који доживљавају повратак и који су нови? Ево неколико важних венчаних прослава за вас. Останите код нас и сазнајте више ...

Свеће игра све важније улоге

Свеће су увек важне за декорацију венчања. Зашто? Они пружају различите ефекте и на неки начин никада не губе свој природни сјај. Њена шимер и њен мирис замагљују границе времена и простора и чине нас чаробним. Тако да расположење на свадби постаје романтичније и мистично.

Зато што свако венчање треба да има нешто од сна, зар не?

трендови венчаног украса летњи стол декорација вјетар свјетло стакло

Лампе

Многе иновације у свадбеној декорацији ове сезоне су повезане са осветљењем. Осим свећа, који осигуравају изванредан ефекат, постају све популарнији и свјетлости. Такође су врло универзални за унутрашњу и спољашњу употребу.

Често постоје и модели који се стварају од текстила.

То су, наравно, материјал који доказује паљење. Комбинација је фантастична и представља једну од најромантичнијих тенденција која се тренутно може наћи на тржишту.

Чак и округле лампе за папир могу изгледати сасвим елегантно

трендови венчаног украса столни украси летње цвијеће стаклене бочице
О ружама и њиховим листовима

Руже симболизују романсу годинама. Њено присуство се увек сматрало комплиментом женске лепоте. Такође су у овој сезони често на венчаној декорацији. Наглашава њихову природну харизму и доводи њихову лепоту у предност. Руже нису само ту да се украсе у облику букета, невесте и венчаног стола. Чарапе од ружичастог ружа обележиле су многе свадбене парове пут до олтара.

Романтична плажа Вјенчање с стилским цветним аранжманима

Вјенчање декорација трендове плажни цвет аранжман

ДИИ идеје са цвећем

Идеје ДИИ су све више присутне у нашем свакодневном животу. Такође су све популарнији на венчањима. Посебно свадбена декорација, која окупља стакло и цвијеће, украшава многе љетне фестивале. Погодан је природном амбијенту са пуно зеленила и дивним биљкама посебно добро.

Обришите се за боље расположење

Многи трендови декорације свадбе које смо поменули су модерни, али некако нису потпуно нови. У овој сезони се интензивно користио само. Случајно, ово љето карактерише и чињеница да се пуно тога наставило у декорацији претходних година.

Деликатне руже уређене на оригинални, неконвенционалан начин

Вјенчање Децор Трендови Росендеко ХангингАли оно што је ново и модерно је коришћење пруга на сјајном тканину, што одговара вјенчању. Са овим пругама окачите цвеће на свадбарском столу или на лукама.

Траке од платна и даље декоришу столице

трендови венчаног укуса предњаче хидрангеа руже

Драперије и тканине од којих су створене, али пада ове сезоне, посебно оригиналне. Такође су често у сагласности са вјенчаницама.

Боје које чине венчања неконвенционалним

Постоје и многе боје које преображавају венчање у нешто необично. Бела се све више гурне у позадину. Постоји важан захтев да одабране нијанси доносе више гламура и сјаја са њим.

Ако више волите сјајан и гламуран

свадбени украси трендови столњак сјајно злато

Шатор - Романтичан и практичан

Како званично треба венчање? Да ли мора да изађе или не? Последња изјава се односи на многе људе који траже близину природе. Али, када си толико сањај, не треба заборавити да ће вам практично размишљање увек бити од користи. Шатор у башти може комбиновати искуство "под небом" са спокојством да падавина не би све уништила.

Савремени концепти омогућавају да се супстанце апсорбују у потпуности или само делимично

трендови венчаног украса цвјетни стол декорација кристални лустери

Дакле, у превише врућ дан, можете заправо добити неку сјенку. Званично обучени гости не желе да се зној на својим седиштима, зар не?

Идеална идеја декорације са малим стакленим бочицама

Вјенчање декор трендове цвеће висе стаклене боце

На белој позадини, љубичасто и розе цвијеће изгледају још значајније

Вјенчање декор трендова љубичасто розе цвијеће руже

Једноставне идеје понекад су јединствене

наравно, трендови венчања украшавају ружичасте руже

Украсите металне лукове са свежим цвећем по укусу

Вјенчање Украсне трендове Розе цвјетни декор

Останите стилски и наравно са слаткишима и наравно свадбеном тортом

свадбени украси трендови стол украс слатки свадбена торта

Филигране оригами птице украшавају централни део свечаног украсног стола

трендови венчаног украсног љета

трендови венчаног украса плажа лето