Dieta pește: pro și contra

Avantajele și dezavantajele dietei de pește

 

Îți place să mănânci pește? Cu siguranta stiti ca aceasta preferinta poate fi baza pentru o pierdere in greutate sanatoasa. Pestele vă permite să vă bucurați de o mare varietate de alimente, să mâncați mai puține calorii și să nu vă simțiți deloc poftă sau lipsă de substanțe importante.

Pierderea sănătoasă în greutate cu vase de pește

pește dieta salată de legume salată sănătoasă

Este deja foarte sănătos dacă înlocuiți carnea roșie pentru o vreme. Deci reduceți foarte mult calorii din meniul dvs. și mâncați în loc de acizii saturați nesaturați. Deja această schimbare în dietă poate fi descrisă ca un fel de dietă de pește și cu siguranță duce la scăderea în greutate.

Diferite tipuri de pești și combinații sănătoase cu acestea

dieta pește sănătos dieta sănătos
Principalul avantaj al dietei de pește este că vă oferă posibilitatea de a alege un meniu foarte variat. Acest lucru se datorează varietății de pește și, de asemenea, multe rețete.

Uleiul de pește și sălbatic pentru dieta ta

pește dieta diferite soiuri de alimente sănătoase

Există trei specii tipice de pește despre care ne-am referit în ceea ce privește dieta pește. Acestea sunt macrou, somon și ton. Împreună, ele au aproape toate ingredientele sănătoase de care aveți nevoie.

Pește și produse lactate

pește dieta lactate alimentar sănătosmacrou

Macroul reprezintă speciile de pești care vă livrează o cantitate mare de acizi grași esențiali. Are un procent ridicat de proteine, vă oferă o mulțime de energie și te face plin. Pregătirea lor este ușoară, deoarece macrou conține o mulțime de grăsimi, dar cu greu are nevoie de condimente. Rețetele care se potrivesc se află pe grătar sau în cuptor. Adăugați lamaie pentru mai mult gust.

somon

Somonul este o specie tipică cu conținut scăzut de grăsimi de pește, care este sănătoasă din cauza vitaminelor pe care le conține. Dezavantajul este prețul ridicat, dar acest pește are un gust intens, deci nu aveți nevoie de o cantitate mare. Acestea și alte specii de pești cu conținut scăzut de grăsimi și delicate se deplasează bine cu supe.

Somon - o specie tipică cu conținut scăzut de grăsimi și foarte sănătoasă de pește

pește dieta somon avocado alimentație sănătoasă

ton

Tonul este o specie tipică de pește pentru salate. Are o multitudine de proteine ​​și o cantitate mică de grăsimi, astfel încât să poată fi consumată în cantități mai mari.

Sfat: efectuați trei liste

Faceți trei liste, fiecare cu produse de calitate asemănătoare cu macrou, somon și ton. Includeți și fructele de mare. Alegeți suficiente rețete pentru timpul planului de dietă.

Durata unei diete de pește

Dieta peștelui trebuie să dureze cel puțin trei și nu mai mult de o săptămână. Cu cât este mai mare, cu atât trebuie să se concentreze mai mult pe speciile de pește gras.

Vasele de pește sunt foarte sănătoase chiar și pentru femeile gravide

pește dieta sarcinii salata alimentatie sanatoasa

Desigur, cu o dieta de pește, trebuie să aveți grijă de cantitatea de porții și de combinațiile posibile de pește cu alte alimente. Cel mai bine este să distribuiți porțiunile pe parcursul zilei în patru până la șase mese. Combinați cu legume și o cantitate mare de proteine. Nu puteți mânca mai mult de 600 de grame de grăsime scăzută și 400 de pești grași pe zi.

Puteți combina aproximativ un sfert din alimente cu cartofi sau orez de cereale integrale. Evitați pâinea și pastele, precum și fructele bogate în zahăr. Gustările trebuie să fie din nou compuse din legume și proteine.

În general, trebuie să reduceți consumul obișnuit de calorii cu aproximativ 40%.

Porțiuni și combinații cu o dietă de pește

Dieta pește pregătește mâncăruri de pește sănătoase

Peștele este pregătit în multe culturi și cele mai multe rețete sunt sănătoase, cu excepția cazului în care prăjit. Străduiți-vă pentru o schimbare și gătiți exotice pentru a folosi mai multe condimente. Vasele de pește au, de asemenea, multe calități pozitive și aceasta este o bună ocazie de a încerca mai mult în practică.

Cu toate acestea, în cazul unui stomac sensibil, asigurați-vă că nu îl iritați în mod inutil cu vase de pește picant. Dacă aveți astfel de plângeri, utilizați ingrediente despre care deja știți.

Apa: beți apă, deoarece toate felurile de pește conțin în mod natural multă sare. De asemenea, îmbunătățește efectul.

Experimentați cu preparatul, dar niciodată nu se prăjește!

pește dieta dieta somon fileu alimentar sănătos

Peștele este într-adevăr un produs sănătos, dar efectele intense ale ingredientelor sale pot provoca unor persoane efecte secundare nesănătoase. Prin urmare, oferim o imagine de ansamblu a avantajelor și dezavantajelor dietei intensive cu pește.

Beneficiile dietei de pește

Cu o dieta de pește, vă creșteți în mod clar șansele de a pierde în greutate. În meniul de pește există puține calorii și în același timp o mulțime de minerale sănătoase, acizi grași esențiali și alte microelemente care promovează sănătatea și vitalitatea.

Consumul de pește curăță regulat corpul dumneavoastră de toxine, făcând pielea și părul mai frumoase.

Peștele se umple, deci nu vă simțiți foame.

Pentru iubitorii de pesti, totul suna cu siguranta fara probleme!

pește salata de somon dieta sănătos

Fructe de mare este, de asemenea, parte din dieta

pește dieta fructe de mare salată sănătoasă

Dezavantajele dietei de pește:

Dacă nu vă place peștele, atunci o astfel de dietă devine tortură pură. Un astfel de meniu este destul de scump. Problemele de rinichi se pot adânci cu creșterea consumului de pește și ar trebui să testați dacă este posibil să nu aveți o alergie la produsele marine. Acest lucru poate apărea numai la unii consumatori mai mari.

Evitați preparatele de pește dacă aveți probleme cu rinichii

pește dieta mediteranean bucătărie sănătos alimente

Lista de verificare a celor mai importante sfaturi:

În dieta pește, trebuie să urmați următoarele reguli:

  • Mănâncă numai pește cu conținut scăzut de grăsimi.
  • Doar următoarele metode de preparare sunt potrivite: gătit, coace și pe aburi;
  • Utilizați cât mai puțin sare posibil.
  • În schimb, utilizați mai multă lămâie: aceasta dezvoltă aroma naturală delicioasă și gustul natural al fructelor de mare.
  • Combinați diferite specii de pești în meniul dvs.
  • În principal, cu legume și proteine ​​(dar fără carne!),
  • Reduceți calitățile cu 40%;
  • Până la un sfert de mese pot fi însoțite de orez sau legume.
  • Dieta nu trebuie repetată mai mult de o dată pe lună.

Ar trebui să fiți atenți la acest lucru cu o dietă de pește 

pește dietă sănătos alimentație pește vase

rezultate

Dacă respectați toate aceste reguli atunci când creați planul de dietă, veți obține multe beneficii pentru sănătatea dumneavoastră. Puteți pierde numai între 2 și 3 kilograme în primele zile. În același timp, vă eliberați de multe toxine. În plus, aveți suficientă energie pentru exerciții și exerciții fizice. Abținându-vă de la zahăr și pâine, vă simțiți mai puțin foame pentru aceste produse.

Deci, în cele din urmă, vă stabiliți corpul pe un plan mai sănătos de alimentație, și acesta poate fi începutul unei diete permanente. Dieta pește poate fi repetată la fiecare cinci sau șase săptămâni, în funcție de dacă este mai scurtă sau mai lungă.

Vă dorim un apetit bun și o bună realizare a figurii dvs. de vis!

Peste dieta broccoli cu dietă pește alimentară sănătoasăPește dieta pește cu alimente sănătoase spanac