25 de idei cool balcon practice – oaza pe balcon

Idei de balcon practic practice

25 Idei de balcoane practice - Creați o oază de relaxare pe balcon

 

Majoritatea oamenilor folosesc balconul sau terasa pentru a atârna rufele acolo sau pentru a păstra elementele vechi, nefolosite acolo. Rar puteți vedea un balcon, care servește ca o zonă de odihnă frumoasă și elegantă, cu multe flori decorative.

Motivele sunt următoarele: camera mică din apartament, precum și mediul neplăcut. Cui se va bucura de aerul poluat din oraș sau din clădirea opusă, care se află la numai 2-3 metri distanță?

Starea proaspata de primavara pe balconul mic - flori colorate si diferite specii de plante

idei practice balcon colorate colorate roșu roz flori
Cu toate acestea, toți vrem să trăim într-o casă mobilată confortabil. Mai presus de toate, depinde de opiniile noastre. Începeți prin proiectarea terasei sau a balconului. Creați o atmosferă confortabilă și proaspătă, cu o mulțime de flori, deci și vecinii dvs. ar lua-o ca model de model.
Prezentăm 8 idei practice care vă pot ajuta să transformați balconul sau terasa într-o oază sau într-un colț de relaxare frumos. Poate că nu aveți prea mult spațiu liber și puteți fi foarte ocupat. Dar totul depinde doar de dorința dumneavoastră și de organizația voastră.

Adăugați multe flori și o mulțime de verdeață

flori răcoroase balcon design idei mobilier din lemn

Flori și verdeață

Începem cu asta, deoarece este dificil să ne imaginăm o zonă de odihnă fără flori. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta înainte de a începe să cultivați plantele.
De obicei, balconul nu este foarte extins. Prin urmare, fiți inteligenți și puneți doar acele elemente care sunt necesare acolo. Utilizați coșuri agățate - acestea sunt foarte de economisire a spațiului. Cutiile de flori, care sunt mai mici și mai compacte, sunt, de asemenea, o soluție potrivită. Nu așezați vase de flori pe podea deoarece blochează și blochează doar pasarela. Alegeți acele specii de plante care se vor prospera pe balcon. De exemplu, dacă balconul este orientat spre sud, puteți alege acele specii care tolerează soarele fierbinte vara.

Organizați-vă timpul liber prin care acordați mai multă atenție vieții dvs. de plante pe balcon. În primul rând, faceți balconul compact, crescând câteva plante. Dacă vă decideți să cultivați culturi perene, asigurați-vă că le aduceți în apartament în timpul lunilor de iarnă.

Pietonii sau iarba artificială creează o atmosferă confortabilă

practice idei de balcon awning umbrele de soare la locul de muncăAșezați un covor sau o iarbă artificială pe podea

Podelele de mozaic, precum și plăcile nu pot crea o atmosferă confortabilă și caldă pe balcon, astfel încât să puteți folosi covor, iarbă artificială sau podele. Deci, ceea ce dă iluzia optică că balconul este o extensie naturală a camerei.

 Mobilier din metal cu plasă de pe balcon

idei practice de balcoane metalice zăbrele de sticlă

Alege mobilierul potrivit

Dacă spațiul este prea mic și compact, uitați ocazia și șansa de a primi oaspeți. Încearcă să-l faci mai confortabil, chiar dacă acoperă doar o singură persoană. Alte sfaturi importante:
Mobilierul din lemn nu este foarte durabil. Mai bine să folosești mobilierul pliabil. Nu e mare lucru să faci tu o masă pe perete.
Plasați un dulap sau un sertar de sertare pe balcon, unde puteți stoca obiecte pe care le utilizați rar.

Cochet de relaxare confortabil - mobilier din lemn și tampoane gri

idei practice de balcon lemn gri covoare mobilier zăbrele

Scopul nostru este să ne simțim mai aproape de natură, deci mobilierul din răchită sau din rattan este alegerea perfectă. Deoarece ele servesc ca mobilier de grădină, nu vă faceți griji că se vor uda de ploaie. Adăugați perne vesele și decorative și aruncați-le pentru mai multă dispoziție.

Lumânări în borcane - ambianță romantică

idei practice de balcon lumini de lumini lumânări

iluminat

Luminile ar trebui să fie indirecte, discrete, funcționale și romantice. Perfect pentru că sunt lumanari, pe care le puteți pune în ochelari și apoi atașați la perete. Pe piață există o gamă bogată de felinare, precum și lămpile solare populare. Mai presus de toate, căutați efectul luminii indirecte, galbene.

Ierburi de plante și condimente pe balcon

practice idei de balcon balcon flori oală podea

Ierburi și condimente aromatice

Ele nu economisesc mult spațiu, dar ar face ca oaza dvs. să fie colorată și funcțională, iar aromele lor ar spori calitatea aerului. Sfatul nostru: Nu folosiți ierburi sau mirodenii pe care le puteți crește pe balcon dacă se află pe o stradă aglomerată și plină de ocupație.

Mobilier verde pliat, masă rotundă și parasol verde

ideile practice ale balconului recuperează mobilierul pliabil verde

Păstrați umbra în timpul verii

Pentru mai mult confort și confort, ia în considerare posibilitatea de a crea umbre groase pe balcon. Există două variante - parasol sau copertină. Al doilea este mai scump, dar rezolvă unele probleme în același timp. Datorită umbrei sale, zona de locuit rămâne mai răcoroasă în zilele fierbinți de vară. Deci, nu este necesar să folosiți aparatul de aer condiționat. Florile aflate pe balcon sunt bine întreținute chiar și la umbra.

Portocale colorate și vesele - decor elegant

practice idei de balcon colorate flori oală martor

decorare

Creați o atmosferă plăcută pe balcon, unde vă puteți relaxa.

Model rău pentru decorare pe balcon - brânzos și fără gust

Idei de arta de arta de arta colorate

Câteva sfaturi:

Decorați camera după aranjarea mobilierului. Începeți organizarea articolelor mai mari. Utilizați ornamente naturale din natură. Flori uscate, frunze, detalii de arbori cu forme interesante, pietre albe. Evitați obiectele din plastic. Alegeți decorațiuni din lemn, fier forjat și argilă.

Gratar pe balcon

idei balcoane practice pentru a vă odihni

grătar

Dacă preferați alimente proaspăt preparate și, bineînțeles, dacă condițiile sunt corecte, luați în considerare ideea de BBQ pe balcon. Mai presus de toate, vă rugăm să vă îndreptați decizia spre spațiul liber de pe balcon.

         Atmosferă plăcută și plăcută pe balcon

idei practice balcon scaun de mobilier colorat scaun Balcon compact, dar plăcut mobilat  idei practice de balcon de culoare galben scaun motiv pliere tabel

Design modern, urban - podele din lemn

practice idei de balcon colorat colt confortabil pentru a vă relaxa

Colț de relaxare frumos - mobilier compact din lemn

idei balcoane din lemn colorat naturale frumoase Perete galben strălucitor - balcon compact, înfrumusețat cu multe flori idei practice de balcon colorat oală galben perete compact

Decorul alb, peretele decorativ din cărămidă și lalele roșii alcătuiesc ambianța pe acest balcon

idei de balcon ideale de culoare alb lut de cărămidă lalele roșu

Balcon insorit în oraș - scaune verde și masă pătrată din lemn

idei de arta balcon arta lemn verde scaun Balcon mare - mobilier din rachita inchisa idei balcon mobilier clasic formă întunecată

Cladire veche, clasica - balcon simplu dar captivant

idei balcon clasic forma zid caramida

Zonă de relaxare minunată, unde vă puteți bucura de micul dejun dimineața

Idei Balcon Art Art Natură proaspătă Mic dejun relaxant

Bucurați-vă de natura frumoasă de pe această terasă mare

idei balcon modern cameră mare

Atmosferă urbană și design de balcon

idei balcon modern cutie de flori urbane