Tinker cu benzi de hârtie

Tinker cu benzi de hârtie dramatic culori calde

O idee inovatoare de creație a artistului Yulia Brodskaya

Există numeroase moduri în care poți să te târăști cu benzi de hârtie și un designer ne-a atras în sfârșit atenția. Yulia Brodskaya este un artist născut la Moscova, care creează trucuri care dau respirație din benzi de hârtie și utilizează tehnologia hârtiei.

În afară de faptul că această tehnică pare a fi foarte ușoară, nu am mai văzut vreodată un astfel de artist, a cărui opere de artă combină detaliile, culorile și expresivitatea într-una. Din benzi de hârtie laminate sau îndoite care sunt lipite împreună, aceste creații se fac. Lățimea hârtiei dă adâncimea acestor linii.

Vizitați site-ul de designer pentru a admira mai multe trucuri yu. Mai întâi verificați scurta fotografie scurtă, special creată pentru dvs.!

Tinker cu benzi de hârtie

Tinker cu benzi de hârtie de biserică veche
"Îmi place arta de origami și am avut mereu dorința de a face hârtie - este ceva de genul hobby-ului meu personal" - spune Yulia.

"Ar trebui să aflu și să aplic tehnica pe care o fac cu adevărat"

"Am venit cu o metodologie complet nouă și diferită, care este legată de principala tehnică (ca și cum am picta pe hârtie, dar în schimb folosesc forme principale, deci este foarte diferită".

"Încerc în permanență să îmi dezvolt și să îmbunătățesc stilul meu ... acum mă interesează crearea de bucăți 3D de hârtie folosind aceeași tehnică".

Fumatul indian

Tinker cu ilustrare banda de hârtie

Bătrână văzută de sus

Tinker cu bătrâna de bandă de hârtieMagnifică floare

Tinker cu dungi de hârtie înflorește frumos

Peștele de aur, nu?

Tinker cu benzi de hârtie colorat semnificativ

Absolut magic și colorat

Tinker cu benzi de hârtie colorate

Grabind imaginea unei bătrâne cu buchet în mână

Artizanat cu fâșii de hârtie în viață buchet de buchet

  Contrast color - cârpă colorată și prezență neagră

Craft hârtie dungă oma vesta